HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Békéscsabán

2010.10.08. 12:28 salsafan

Elsa Valle kubai énekesnő ismét nagy dobásra készül, a szakma már türelmetlenül várja leújabb lemezének bemutatóját, aminek október 29-én az IBS ad otthont.

Mintegy bemelegítésként azonban a békéscsabai jazzrajongó közönségének abban a kiváltságban lesz része, hogy elsőként hallgathat bele a hamarosan megjelnő lemez dalaiba, és mindezt egy kamara formáció előadásában.

 2010.Október 8-án pénteken hihetetlenül izgalmas előadásra számíthatunk, hiszen a friss anyag olyan kiváló előadók által kelnek életre mint Winand Gábor és a fiatalabb generáció kiemelkedő tehetsége, Lakatos Pecek Krisztián, aki nagybőgőn működik közre.Természetesen a karmester most is Elsa Valle lesz.Aki teheti, még most foglaljon helyet, hiszen egy felejthetelen élénnyel lesznek gazdagabbak az oda látogatók.

A koncertre a belépés ingyenes!

Helyszín:Békés Úti Közösségi Házak

5600 Békéscsaba, Békési út 24.

A Jazz Nagykövetei:

Elsa Valle - ének

Winand Gábor - ének, szakszofon, fuvola

Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr602356026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása