HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Zsámbékon koncertezik

2010.07.26. 21:00 salsafan

Elsa Valle az egyik legkeresettebb előadó a nyári fesztiválok szezonjában is, nehezen képzelhető el olyan rangos jazz fesztivál az országban, ahol valamelyik formációjával ne lépne fel, legyen az a Latin Jazz Syndicate, ami az ország első igazi latin jazzt játszó együttese, vagy az Hermanos, ahol a művésznő az afro jazz műfajában alkot, de a Rumba Caliente is szerepet kapott már nem egyszer, mintegy felfrissítve, színesítve a kiváló jazz zenekarokkal telített programot.

 A művésznő legújabb zenekara már első fellépésén hangos sikert aratott, egyedi hangzásvilága, a csodálatos szerzemények, melyek most is Elsa Valle tollából származnak, és nem utolsósorban a muzsikusok kvalitása (a jazz kiemelkedő egyéniségeiről van szó) predesztinálja Jazz Nagyköveteit a töretlen sikerre.

2010.július 30-án a Zsámbék Jazz Open fesztiválján lépnek fel, aki teheti ne hagyja ki, felejthetetlen élmény lesz!

Elsa Valle és a Jazz Nagykövetei:

Elsa Valle- ének

Szakcsi Lakatos Béla- zongora

Csepregi Gyula- szakszofon, fuvola

Winand Gábor- szakszofonok, fuvola, ének

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr592178333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása