HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle koncertek az Ördögkatlan Fesztiválon

2010.07.26. 21:21 salsafan

 

   A III. Ördögkatlan Fesztivál bőségesen kínál látni és hallani valót a hazai és a nemzetközi zenei kínálatból.Elsa Valle két produkcióval is fellép, augusztus 5-én 17 órától Kisharsányban a Vylian teraszon a Jazz Nagykövetei formációval, majd másnap, augusztus 6-án a Rumba Caliente ad koncertet a Palkonyára  ellátogatóknak 18 órától.

 

Elsa Valle tündöklő sokszínűsége és előadói képessége alapvetően változtatja meg a jazz standerdekről kialakult képünket. A számunkra ismert dalokat egy másik megközelítésből mutatja meg nekünk kiszakítva a már megszokott környezetből, kiemelve a melódia érzékiségét. Kimagasló rögtönzőképességével, kiváló partnereivel pedig pillanatok alatt képesek egy új irányt venni, új értelmet adni a melódiáknak, mely újjászületve ismét életre kel a színpadon. A kiváló "JAZZKONZILIUM" mélyen belenyúl a kubai, amerikai jazz standardek rejtelmeibe, azok legsötétebb zugaiba. A barátság és a muzikalitás segítségével káprázatos élményt garantál a közönség számára!

A Jazz nagykövetei

Elsa Valle - ének
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Csepregi Gyula - szaxofon, fuvola
Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola

Elsa Valle & Rumba Caliente

Elsa Valle érzéki személyiségét a kubai zene új generációjának egyik legjelesebb bástyájaként emlegetik.Próféta hazájában, elismert és szeretett művész Európában és a világ más kontinensein is.Zenei pályája során számos különböző színpadot hódított meg, számolhatatlan sok rajongót gyűjtve maga köré, akik fellépésről fellépésre követik őt.

Elsa Valle salsa zenekarával, a Rumba Caliente-vel lép fel az ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁLON Palkonyán, ami garantáltan felejthetetlen élményben részesít minket.Mint mindíg, most is művészete teljes gazdagságát felhasználva minden résztvevőt bevon varázslatába, az énekes-zeneszerző dalai felvidítanak és táncolásra késztetnek mindenkit a belőle áradó - afrikai gyökereivel gazdagított- salsa zenén keresztül.Szokásához híven a közönség lavinaként csatlakozik Elsa Valle salsa-vonatához, hogy együtt tegyenek élvezetes utazást a Salsától a Sonig, a Gauaguancotól a Rumbáig.

Elsa Valle - ének
Winand Gábor - szaxofon, fuvola
Petz Bálint - gitár
Barcza Horváth József - bőgő
Szabó Csaba - ütőhangszerek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr842178401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása