HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle a Sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizációs táborban

2010.06.23. 09:53 salsafan

2010.Július 3-tól 10-ig tart idén a nemzetközi jazz és improvizációs tábor Sepsiszentgyörgyön, Romániában, ahová idén Winand Gábor mellet Elsa Valle is meghívást kapott a szervezőktől.

Az egy hét alatt a jazz kiemelkedő művészei oktatják a tábor résztvevőit a jazz hangszeres, elméleti és színpadi vonatkozásaiban, ami egy igen intenzív és hatékony módja a különböző országokból érkezett fiatal, a jazz művészete iránt már elkötelezettséget érző tehetségek fejlesztésének, ápolásának.

  Elsa Valle, akinek színpadi fellépése, magabiztossága közismert, a tanteremben is igazi profizmussal dolgozik, előadásai különösen izgalmasak, hiszen széles látóköre, műfaji jártassága mellett kiemelkedő pedagógiai érzékkel közelít a tanítványokhoz, sajátos módszereivel hatásosan világít rá a zene, a zenélés igazi lényegére, a részletekben rejlő összefüggésekre.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr172103066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása