HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle és a Jazz Nagykövetei Németországban koncertezik

2010.05.15. 21:55 salsafan

A művésznő és kamara formációja kimagasló értékét mi sem bizonyítja jobban, hogy alighogy megalakulult az együttes, az itthoni fellépéseken kívül szép számban érkeznek meghívások a nemzetközi jazz fesztiválokról is.

 2010. június 19-én Elsa Valle és a Jazz Nagykövetei Bielefeldbe, Németországba utazik, hogy az ottani közönség is részese legyen annak a varázslatnak, amit ez a négy kiváló muzsikus megelevenít koncertről koncertre, Elsa Valle "varázs intéseire".

  A művésznőt ezúttal is a magyar jazz élet kiemelkedő személyiségei kísérik, Szakcsi Lakatos Béla zongorán, Winand Gábor fuvola, alt és szoprán szakszofononl, és Csepregi Gyula fuvolán és tenor szakszofonon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr22006036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása