HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle és a Jazz Nagykövetei-Jazz ahogy még nem hallottuk

2010.02.15. 11:22 salsafan

Elsa Valle, a mindíg kísérletező művésznő ismét egy különleges produkciót állított össze amikor a magyar jazz kimagasló művészeit hívta meg hogy dalait egy kamara hangszerelésben formázza újra. A szokatlan formáció és a művészek kvalitása ismét egy új csodát teremtett, a nem szokványos hangszeres összetétel és a műfajok egyedi keveredése ismét egy páratlan koncert élményével gazdagította a magyar jazz kedvelő közönséget.

Szakcsi Lakatos Béla képviselte a ritmus szekciót zongorájával, két fúvós pedig a művésznő dallamait szinesítette hol megszerkesztett szólamokkal, hol pedig improvizatív futamokkal.Winand Gábor alt és szoprán szakszofonon valamint fuvolán játszott és természetesen utánozhatatlan énekstílusát is megmutatta, Csepregi Gyula pedig tenor szakszofonon és fuvolán szólaltatta meg érzelemdús improvizációit.Elsa Valleval teljesedett ki a kvartett, aki játékossága mellett igen határozottan irányította a zenkart, akár egy dalon belül is beutazva az érzelmek széles skáláját, a pianissimotól a fortissimoig megszólaltatva s zenei dinamika minden egyes fokát.

A koncert átütő sikert aratott a Nyitott Műhelyben, a formációt legközelebb február 21-én láthatjuk az M1 Televízió reggeli műsorában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr301759649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása