HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle az Operabálban

2010.02.15. 12:22 salsafan

Elsa Valle kubai művésznő az idén is fellépett az Operabálban.A kiemelkedő társasági eseményen a művésznő Babos Gyula gitárművész zenekarával jazz sztenderdeket énekekelt, amit az Operaház közönsége kitörő tapsokkal fogadott, majd egy intimebb formációban Rozsnyói Péterrel a fiatal jazz zongoristával alkototott duóban saját dalait adta elő.

A közönség rendkívüli módon fogékony volt a művésznő előadására, hiszen dalaiban a kubai zenei gyökerek és a jazz keverednek egyedi módon, és mindez a varázslat egy olyan érzelemdús és szuggesszív előadással párosul, ami csak a legkiemelkedőbb művészek sajátja.Ez teszi Elsa Valle-t olyan különlegessé, előadásait kiemelkedően értékessé.Biztosak lehetünk benne, hogy a következő Operabálon is részesülhetünk koncertje élményéből. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr671759914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása