HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

ELSA VALLE - WINAND GÁBOR ACAPELLA DUÓ A Centrál Kávéházban

2013.03.27. 15:14 salsafan

elsa-valle-winand-gabor-jazz-festival-acapella-duo.jpg

     2012. Március 28-án ismét egy különleges zenei élmény részesei lehetnek mindazok, akik ellátogatnak a Centrál Kávéházba, ahol a Jazz Pódium rendezvénysorozat keretin belül Elsa Valle és Winand Gábor Acapella Duó koncertjét hallgathatjuk meg.

 A két különleges zenei egyéniséggel és talentummal megáldott énekest nem kell bemutatni az igényes zenéhez szokott közönségnek, hiszen mindkét művész ismert és elismert alakja nem csak a hazai, de a nemzetközi jazz életnek is.

A csütörtöki koncert különlegessége Elsa Valle és Winand Gábor  személyiségéből fakad. Két olyan énekhang ad randevút egymásnak, amelyek a világ különböző tájain születtek, majd a hely kultúráját, hangulatait, jellegzetes zenéjét magukba szívva cseperedtek fel, hogy aztán kifejlődve gránit mérföldkövekként jelezzék az utat egy olyan világba, ahol még kevesen jártak, de követőik biztosan akadnak majd szép számmal a felnövő generációkban.

 Ez a két út ér össze ezen az estén, amikor Elsa Valle afrikai gyökerektől átitatott a kubai dallam és ritmusvilággal megédesített hangja találkozik Winand Gábor különlegesen finomra csiszolt melodikus improvizációival, az amerikai jazz Afrikából indulva megkerüli a bolygót és a közép európai fűszereket is magába szívva, felfrissülve ismét találkozik régi önmagával.

Elsa Valle-Winand Gábor Acapella Duo koncertCentrál Kávéház, Károlyi Mihály utca 9,2013. Március 28. este 8 óra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr945175935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása