HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Universo lemezbemutató turné Október 20-November 13.

2011.10.19. 12:48 salsafan

A tél lassan-lassan bekebelezi Európát, ködbe burkolja a hajnali utcákat, a korai szürkület lágy melankóliába ringatja a városokat. A természet magába fordulva védi legbelül megbúvó energiáit, amiből a következő tavasz eljövetelekor új életeket, új csodákat, meséket kreál majd.

 Az Univerzum ilyen rejtett kincseit tárja fel Elsa Valle legújabb lemezén, és a szunnyadni készülő Európából indulva Prága és Párizs színpadjairól az Új Világba repíti ezt a csodálatosan kifinomult teremtő energiát, és Dél-Amerika számos színpadán varázsolja el közönségét szerzeményeivel, melyek mind a művésznő jelleméből adódó vitalitást, mind pedig az Öreg Kontinens nyugodt visszafogottságát, bölcs megértését tükrözi.

Az Universo lemez ezzel a koncert turnéval spirituálisan és kulturálisan földrészeket köt össze, egyesíti és erősíti őket.

A turné során Elsa Valle október 20-án indulva  Prágában majd Párizsban mutatja be lemezét, majd Dél-Amerikában. legvégül pedig Kubában ad koncerteket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr233314279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása