HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle ismét Belgiumban lép fel

2011.07.28. 12:15 salsafan

Elsa Valle-t sokoldalú, professzionális és egész egyszerűen lenyűgöző énekesként tartja számon a kritika legutóbbi európai útja során. Legújabb lemeze, az Universo új horizontot nyit a kortárs jazz ablakán: az album az énekesnő afro-kubai gyökereinek mélységét és sokrétűségét hozza felszínre.

Hangjának szinte természetfeletti tisztasága zuhatagként hull alá több oktávon keresztül, magabiztos énektudásával- és technikájával mindig tud újat mutatni.

Az énekesnő belgiumi turnéja keretén belül  mutatja be Universo című új lemezét, továbbá megismertet bennünket néhány klasszikus dallammal, amelyeket afrokubai ritmusokkal és műfajokon keresztül ismerhet meg a közönség. Elsa Valle ,és zenésztársai (ahogy megszoktuk) szabadsággal, spontaneitással és inspirációval fűszerezett koncerten keresztül mutatkoznak be ebben a koncert sorozatban is mely 2011 szeptember 17-24-ig tart

Szólj hozzá!

Címkék: jazz belgium concert singer elsa valle cuban

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr533106824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása