HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Horvátországban koncertezik

2011.07.28. 12:07 salsafan

http://youtu.be/0Kq6jvEaRv4

A Salsa y Picante címűlemez egy nagy meglepetésként érkezett minden táncolni vágyónak.Az első naptól minden tánciskola beillesztette repertoárjukba, mely táncuk koreográfiájukat segíti. A dalok, és dalok szövegei nagy visszhangra leltek egész Európában. Ez a szenzációs zene végigsöpört mindenen, vibrálva a hallgatók szivét. Jazz latin tele erővel, káprázatos ritmusvilággal. Az album megannyi fesztiválon kapott méltó elismerést, Amerikában az első díjat hozta el számos nemzetközi lemez elől. A lemez nyitó dala a "BEMBA" a rádiók top listáján szerepel, népszerűségét bizonyítva e hihetetlen "zenei költeménynek".
  Elsa Valle & Rumba Caliente a Last Minute Jazz Open Fesztivál keretében Horvátországban,Bale városában mutatkozik be .
2011.08.06 23.00-kezdettel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr643106804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása