HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Nagyváradon koncertezik és kurzust tart

2011.05.10. 12:49 salsafan

Elsa Valle művésznő 2011. Május 21-én Nagyváradon mutatja be legújabb "Universo" című lemezét .A nagyszerű dalok most is a jazz zene kiválóságai tolmácsolásában szólalnak meg, az Hermanos zenekar Winand Gábor, Rozsnyói Péter, Orbán György és Dés András a tőlük megszokott odaadással és művészi kvalitással közvetítik Elsa Valle gondolatait, egyéniségükkel szinesítik, gazdagítják az "Univerzumot", ezt a csodálatos zenei világot.

 Idén már hagyomány szerűen Elsa Valle és Winand Gábor, a két kiemelkedő énekes-művész Európa szerte kurzust is tart a jazz éneklésről Nagyváradon.

Elsa Valle Y Sus Hermanos:

Elsa Valle - ének

Winand Gábor - fuvola, szakszofon, ének

Rozsnyói Péter - zongora

Orbán György - bőgő

Dés András - ütőhangszerek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr602892784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása