HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Pécsett is bemutatta új lemezét, az Universo-t

2010.12.10. 20:23 salsafan

Elsa Valle művésznő új lemezét, az Universo-t mutatta be december 9-én Pécsett, az Ifjúsági Házban.A telt házas koncert a művészektől már megszokott, meglepetésekkel teli, és magas színvonalú volt.Elsa Valle, Winand Gábor és Rozsnyói Péter egy olyan összeszokott triót alkot, akiknek nem akadály a pillanatnyi hangulatot meglovagolva mindíg új irányba vinni egy dalt, egy friss színnel gazdagítani az amúgy is gyönyörű palettát, amit Elsa Valle határozott elképzelésével , magabiztos tudásával használ arra, hogy minden alkalommal amikor színpadra lép, egy új kép táruljon elénk abból a világból, ami az Ő Univerzumát jelenti.Erről szól ez a lemez, és a hozzá kapcsolódó gyönyörű koncertek is.

Elsa Valle - ének

Winand Gábor - szakszofonok, ének

Rozsnyói Péter - zongora

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr942507641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása