HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle és a Jazz Nagykövetei a Fugában

2010.03.26. 09:30 salsafan

A  Jazz Nagykövetei:

Elsa Valle-ének
Szakcsi Lakatos Béla-zongora
Csepregi Gyula-szakszofon,fuvola
Winand Gábor-ének,szakszofon,fuvola


Elsa Valle tündöklő sokszinűsége és előadói képessége alapvetően változtatja meg a jazz standerdekről kialakult képünket.A számunkra ismert dalokat egy másik megközelitésből mutatja meg nekünk kiszakítva a már már megszokott környezetből,kiemelve a melódia érzékiségét. Kimagasló rögtönzőképességével,kiváló partnereivel pedig pillanatok alatt képesek egy új irányt venni,új értelmet adni a melódiáknak,  mely ujjászületve ismét életre kel a színpadon.A kiváló "JAZZKONZILIUM" mélyen belenyúl a kubai,amerikai jazz standardek rejtelmeibe legsötétebb zugaiba is,kéz a kézben A barátság,és muzikalitás segitségével káprázatos estét garantál  a közönség számára!

Április 09. Péntek, 19:30
jegyvásárlás:www.jegy.hu/.../FUGA+Budapesti+Építészeti+Központ
www.elsavalle,com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr211869770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása