HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

ELSA VALLE - WINAND GÁBOR ACAPELLA DUÓ A Moha Caféban

2013.04.05. 19:46 salsafan

Acapella.jpg2013. Április 12-én pénteken hallható ismét Elsa Valle és Winand Gábor Acapella duója, ezúttal  a Moha Café színpadán.

Az igényes zenéhez szokott közönség már jól ismeri a különleges zenei képességgel rendelkező művészeket, akik a nemzetközi és a hazai jazz élet kiemelkedő alakjai.

Két olyan énekhang ad randevút egymásnak, amelyek a világ különböző tájain születtek, majd a hely kultúráját, hangulatait, jellegzetes zenéjét magukba szívva cseperedtek fel, hogy aztán kifejlődve gránit mérföldkövekként jelezzék az utat egy olyan világba, ahol még kevesen jártak, de követőik biztosan akadnak majd szép számmal a felnövő generációkban. Az est vendégművésze Szakcsi Lakatos Béla, akit már ismerősként köszönthetünk Elsa és Gábor oldalán, azonban trióban ezen az estén hallhatjuk először őket.

Elsa Valle - ének
Winand Gábor - ének, szaxofon, fuvola
Szakcsi Lakatos Béla - zongora

Helyszín: Moha Café 1114 Budapest, Bartók Béla út 11.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr835203013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása