HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle & Rumba Caliente koncert az A 38 hajón

2013.03.14. 14:20 salsafan

Várunk Titeket sok szeretettel! :)

"Elsa Valle énekes, a zeneszerző, és a Rumba Caliente zenekarvezetője. Az énekesnő és zenekara nagy pillanatokat élt meg a kezdettől fogva. Zenéjük minősége okozza, hogy a legrangosabb fesztiválok, koncerttermek kapkodnak utánuk szerte a világon. A művésznő elnyerte a Lyra díjat, és mellette éveken át dalai az első helyen vezetik a latin rádiók Top listáit, mely egyesíti a salsa,az afro cubai zene szerelmeseit. Elsa Valle sokoldalú művész, kiérdemelte a szakma és a közönség nagy rokonszenvét, így méltán kap nagy nyilvánosságot minden egyes bemutatókon."
R.O.

 
Elsa Valle és tradicionális kubai zenét játszó zenekara- a Rumba Caliente- 2013 március 24-én lép ismét színpadra az A 38 hajón.
Jegyek már kaphatók!
 

“Elsa Valle is a singer, a songwriter and the leader of the band named Rumba Caliente. The singer and her band have experienced great moments from the beginning of their career. Due to the high quality of their music, the most prestigious festivals and concert halls from all around the world invite them to play from time to time. She has received the Lyra award, and her songs are on the top list of the Latin music radios. She unites the fandom of salsa and Afro-Cuban music. Elsa Valle is a many-sided artist, who has earned the sympathy of the audience and the music industry, that is why she gets a great attention at each and every one of her shows.”


Elsa Valle cantante, arreglista y directora de la banda Rumba Caliente,
la cantante y su grupo han vivido momentos estelares desde su comienzo.
Su buena musica ha sido la causante de llenar los mas prestigiosos Festivales
y teatros en diferentes continentes,.Elsa Valle ha sido nominada con el Premio
Lyra,y durante anos los temas de sus canciones han alcanzado el primer lugar en
el hit parade de diferentes emisoras de radio.Hoy su musica encabeza la lista de las
discotecas,donde se dan cita los amantes de la Salsa para disfrutarla .
Elsa Valle es una artista multifacetica se ha ganado el publico con su profesionalismo
talento y la gran simpatia con la que se entrega a el, en cada una de sus
presentaciones.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr215134510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása