HTML

Elsa Valle Fan Club

Elsa Valle kubai művésznő rajongói oldala,minden ami Cuba, salsa, latin zene, son,rumba, danzon, koncert, tánc és vidámság

Friss topikok

Elsa Valle Belgiumban

2011.03.03. 00:07 salsafan

Elsa Valle a héten elindul, hogy Belgiumban is népszerűsítse nemrég megjelent Universo című nagylemezét.Többek között Brüsszelben ad koncertet a Winand Quartett sztárvendégeként.

 Az előadások két fő részből állnak, Winand Gábor kiváló jazz énekes Fabulas című lemezéről játszik dalokat, míg Elsa Valle Universo című lemezéről válogat.

 A két nem mindennapi énekest kiváló zenekar kíséri:

Rozsnyói Péter-zongora, Orbán György- nagybőgő, Dés András-ütőhangszerek.

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://elsavalle.blog.hu/api/trackback/id/tr102705974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

totand 2011.04.07. 10:44:14

Sziasztok!

Szeretném megvenni a CD-t, de holnaputánra (születésnapra) kellene, úgyhogy már postán nem tudom megrendelni. Nem tudja valaki, hol lehet boltban kapni (Budapesten)?

Előre is kösz a segítséget

totand 2011.04.07. 10:46:01

Sziasztok!

Szeretnék egy példányt a CD-ből de holnaputánra kell (ajándékba). Tudtok esetleg egy boltot vhol (Bp-en), ahol meg lehet kapni?

Előre is kösz a segítséget
süti beállítások módosítása